Förkläden

Romantiska , färgglada och praktiska förkläden för alla tillfällen. Snyggt och praktiskt för stöket i köket!

Här hittar du både hela förkläden och midjeförkläden. För middagsminnen att torka bort och för både vuxna och barn som vill hjälpa till i köket. Matlagning och bakning har tagit hela Sverige med storm. Ingen hemmakock utan ett ordentligt förkläde!

Ta som vana att använda förkläde vid matlagning – du undviker onödigt stänk och spill på dina kläder. Extra fickan för praktisk förvaring. Förklädet fungerar utmärkt som snabbt torka av blöta eller kladdiga händer mitt i bakningen/ matlagningen. Matcha gärna förklädet med dina kökshanddukar för ett snyggt helhetsintryck!

Hela förkläden med bröstlapp och halva förkläden i barstorlek.

Snygga förkläden med och utan fickor

Förkläden med härlig design och hög kvalitet för både barn och vuxen. Både praktiskt och snyggt! Skydda dina kläder med stil- vissa av våra förkläden är nästan som en klänning, och många är perfekta som värdinneförkläden. Barförkläden är bara så ljuvliga i stil och storlek med svensk design! som vana att använda förkläde vid matlagning – du undviker onödigt stänk och spill på dina kläder.

Extra fickan för praktisk förvaring. Förklädet fungerar utmärkt som snabbt torka av blöta eller kladdiga händer mitt i bakningen/ matlagningen. Matcha gärna förklädet med dina kökshanddukar för ett snyggt helhetsintryck
  

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du en kod för fri frakt!

OK