Gardinlängd

Som en extra service så säljs alla våra gardinlängder hos oss på LaLiving.se styckvis om inget annat anges, för dig som endast önskar en gardinlängd.
Härlig gårdsromantisk stil med svensk unik design.

Många av våra gardiner är handsydda och unika därav kan det skilja sig mellan produkterna såsom, spetsdetaljer, någon cm skillnad etc.

Tänk på det här när du hänger dina gardiner:

Rätt mått på dina gardiner - och det är nödvändigtvis inte fönstermåttet som ska tas, utan snarare vilken breddoch längd du vill ha på gardinen.Oftast vinner ett fönster, och därmed hela rummet en hel del genom att inte sätta en gardin som följer fönstrets mått. Lyft gardinstången mot taket för mer rymd.Samma regel som att inte hänga för lågt, gäller när det kommer till bredden. Både fönstret och rummet vinner på att öppna upp, vilket du gör om du flyttar gardinen åt sidorna. Tänk både uppåt och åt sidorna.

Om du har ett bredare fönsterparti, köp hellre dubbel uppsättning gardiner för att undvika två små smala tarmar som hänger i varsitt hörn

Se även våra allmänna tvättråd längst ner på första sidan.

Gardinlängder med och utan omtag

Vackra gardinlängder som säljs per styck passar även perfekt som draperi. Hög kvalitet med svensk design. Romantiska och i härlig lantlig stil. Gardiner förändrar känslan och atmosfären i ett rum och du kan enkelt piffa upp efter årstid och humör. Våra vackra linnegardiner "Shear" är fantastiskt vackra med finaste linkvalitet med unik svensk design och släpper in ljuset på ett mycket elegant sätt.
  

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du en kod för fri frakt!

De uppgifter du matar in kommer endast användas till våra nyhetsbrev.

OK