Lantliga kökshanddukar och gästhanddukar

Dekorativa kökshanddukar i olika stilar och mönster som förstärker din inredningsstil.Våra handdukar använder vi till allt från servetter, tabletter, diskhandduk & haklappar - och självklart som handdukar! Byt kökshandduk och få ett nytt, personligare kök. Vi har kökshanddukar i unika mönster och härliga färger.
Till nydiskade bestick, kastruller och tallrikar, saftglas, vinglas, vattenglas & nytvättade händer!

Vår design är i ljuvlig o härlig vintagestil!

Lantliga kökshanddukar med härliga färger, motiv och mönster

Kökshanddukar är oerhört praktiska när du ska torka nydiskade köksredskap eller nytvättade händer. Att någonting är praktiskt behöver dock inte betyda att det är tråkigt! Vi erbjuder ett stort utbud av dekorativa och slittåliga kökshanddukar i härliga färger och unika mönster. Är du på jakt efter stilrena varianter i ljusa och jordnära färger? Eller kanske några annorlunda kökshanddukar med härliga motiv och mönster? Här finns flera alternativ för alla smaker och stilar!

En textilprodukt du inte kan ha för många av

Kökshandduken används oftast flera gånger dagligen och behöver dessutom tvättas regelbundet, vilket betyder att du med fördel kan ha en stor uppsättning redo i linneskåpet. Eftersom kökshandduken används så frekvent är det även en god idé att låta den hänga framme där du faktiskt kan nå den så snabbt och enkelt som möjligt. När du låter kökshandduken hänga framme i köket går den från att enbart vara ett praktiskt hjälpmedel till att även agera som inredningsdetalj. Då är det en god idé att låta kökshandduken vara i symbios med den övriga inredningen och på så vis skapa ett genomtänkt och harmoniskt uttryck.

Pålitliga material och genomtänkt design

Våra smakfulla kökshanddukar är inte bara funktionella och dekorativa, de är dessutom tillverkade av hållbart och högkvalitativt material. Det innebär att de kan pryda köket i väldigt många år! Majoriteten av våra kökshanddukar är tillverkade av 100 % bomull som är mjukt, slittåligt och samtidigt väldigt trevligt att titta på. Flera av kökshanddukarna matchar dessutom andra textilprodukter i vårt sortiment, vilket gör det enkelt att få till en enhetlig och hemtrevlig känsla i rummet.

Förnya känslan i köket med olika kökshanddukar

Eftersom du behöver byta ut kökshandduken ganska regelbundet får du chansen att förnya känslan i rummet med jämna mellanrum. Ena veckan kan du låta kökshandduken ha samma färg som bordsduken eller stolsdynorna, och veckan därefter kan kökshandduken fungera som en kontrasterande detalj som sticker ut från resten av inredningen i rummet. Designen på kökshandduken kan såklart även väljas efter olika årstider och högtider! En röd kökshandduk passar till exempel perfekt i juletider, medan en blommig eller vit handduk passar bättre under sommaren.

Välj och vraka bland kökshanddukar med varierande design

Alla kökshanddukar hos LaLiving har tre gemensamma nämnare. De har alla en söt och romantisk design med shabby chic-känsla! Med det sagt får du ändå många valmöjligheter vad gäller färg, mönster och motiv. Vi erbjuder till exempel en mängd olika kökshanddukar i rött och vitt. Vill du ha rutiga eller randiga kökshanddukar, eller möjligtvis en vit handduk som pryds av röda hjärtan? Vi erbjuder även ett flertal vita och blå kökshanddukar med marint tema, blommiga kökshanddukar i varierande färgnyanser och flera olika varianter med motiv av dalahästar. Om du letar efter stilrena kökshanddukar i jordnära färgnyanser lär du inte heller bli besviken – här hittar du lantliga kökshanddukar med volanger, cremefärgade kökshanddukar med våfflat utseende och beigefärgade kökshanddukar med grått lövmönster.

Köp kökshanddukar online från LaLiving

Risken är stor att kökets totala uttryck påverkas om du låter en sliten och tråkig kökshandduk hänga framme, även om kökets resterande inredning är genomtänkt och välmatchad. Varje liten detalj spelar faktiskt en betydande roll – välj därför ut dina kökshanddukar med omsorg! Klicka hem neutrala kökshanddukar som smälter in på ett vackert och stilrent sätt, eller varför inte färgglada och mönstrade handdukar som skapar ett blickfång? Du kan också välja att klicka hem en större samling så att du enkelt kan växla mellan olika kökshanddukar beroende på humör, högtider eller årstider. Ta en närmare titt i det stora utbudet på LaLiving och köp dina kökshanddukar snabbt och smidigt online!
   

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

De uppgifter du matar in kommer endast användas till nyhetsbrev.

OK