Grillvantar & Grytlappar

Hos oss på LaLiving.se hittar du ett stort utbud av grillvantar och grytlappar i härlig design, mönster och färger i härlig romantisk lantlig stil. Rusta dig med stil för stök i kök eller för grillningen.

Använd enbart torra grillvantar/ grytlappar.

Tänk på att byta ut grillvante & grytlapp mellan varven för att hålla samma prestanda & motstånd mot värme.

Antalet tvättar samt ev skador på produkten/tyget påverkar prestandan. Dessa är testade att skydda mot värme i 15 sek 250 grader.

För vatten som kokar och stekpannor som skvätter. För saker i ugn som bränns, och för diskbänkar med stänk för den daglig användningen.

Variera din grytlapp och grillhandske efter årstid /högtid med en annan färg eller mönster som en snygg inredningsdetalj i köket! Hos oss hittar du ett stort utbud med unika designer

Lantliga grytlappar och grillvantar

Här finns det ett stort utbud med grillvantar och grytlappar i härliga design som kan passa för olika tillfällen. Vi har många olika stilar som passar bra för att matcha din kök, ge bort som present eller för att ge ditt kök ett färgklick. Vad kommer du välja? I vårt utbud med grillvantar och grytlappar så finns det många stilar man kan välja emellan som kan passa för ditt kök. Vi har lantligt, romantiskt, klassiskt, färgglada och roliga grillvantar och grytlappar som kan passa för varje person med varsin stil. Eller varför inte ge bort som present, en rolig present eller som en inflyttningspresent eller som födelsedagspresent som är alltid bra att ge bort. Förutom det uppenbara som grillvante och grytlapp ger så ger det mycket mer i köket som en extra inredningsdetalj som ger ditt kök ett extra prägel. Ett måste i köket för att skydda sig mot värme , stänk och kokande grytor och varför inte göra det med härlig unik design - hitta din favorit bland färger och mönster, skapar en härlig textil känsla i köket. Snyggt och dekorativt att ha synlig i köket! En snygg grytlapp får gärna hänga framme och sätta extra prägel på köket. Komplettera med en matchande grillvante. Hos oss hittar du grytlappar och grillvantar i härliga mönster med unika designer. Perfekta presenttips!
   

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du en kod för fri frakt!

De uppgifter du matar in kommer endast användas till våra nyhetsbrev.

OK