Runda kuddfodral

Härliga runda kuddfodral ger en elegant lantlig och gammaldags känsla i romantisk härlig vintage stil i olika färger och mönster några med unik svensk design.

Med kuddar förvandlar du och piffar enkelt upp ett rum.

Blanda färg och form för ett fantastiskt resultat. Runda kuddar ger ett mjukt & vintageinpirerande känsla.

Till soffan, sängen, fåtöljen eller utemöblerna, härliga prydnadskuddar för alla tillfällen.
Fyll med löst vadd för exakt och perfekt fyllighet!
Förnya enkelt ditt rum efter säsong med nya kuddar / kuddfodral

Skapa ett levande hem med runda kuddfodral

Kuddar av olika slag spelar en viktig roll när det kommer till att skapa ett hem! I kökssoffan bidrar prydnadskuddar till både komfort och trivsel, och så även på hallbänken i hemmets entré. Kuddarna i sängen spelar i sin tur en betydande roll för både sömnkvaliteten och sovrummets uttryck, medan soffkuddarna i vardagsrummet hjälper till att skapa en inbjudande plats för avkoppling och umgänge. En rund prydnadskudde passar perfekt på den bäddade sängen som extra dekoration men även på soffor, fåtöljer och andra sittmöbler i hemmet. LaLiving har ett stort utbud av runda kuddfodral – här hittar du varianter av lyxig sammet och mjuk bomull i en mängd vackra färgnyanser!

Inred med runda kuddar för en unik och lyxig känsla

När du hör begreppet “kuddar” får du säkert upp en bild i huvudet av kvadratiska eller rektangulära varianter. Du kan dock ge hemmet ett rejält lyft genom att välja kuddar med olika form! Runda kuddar i kombination med andra former ger hemmet en unik touch som garanterat skapar en genomtänkt, elegant och ombonad känsla. Du får dessutom njuta av hög komfort om du väljer att inreda med mycket kuddar i hemmet – att luta sig tillbaka i en soffa eller fåtölj som dekorerats med kuddar är riktigt härligt efter en lång och ansträngande dag.

Högkvalitativa material, vackra former och fina kulörer

På LaLiving hittar du runda kuddfodral i en mängd olika utföranden. Våra sammetsfodral passar perfekt för dig som är ute efter en elegant och lyxig känsla i hemmet, medan våra kuddfodral av mjuk bomull lämpar sig utmärkt om du satsar fullt ut på en lantlig och romantisk inredningsstil. Kuddarna har vackra draperingar med rynkade detaljer, och du får möjlighet att välja bland ett flertal spännande färger och mönster. Vad passar bäst i ditt hem – ljusa toner, blommönster eller kanske dova nyanser som sticker ut lite mer? Här finns valmöjligheter för alla smaker!

Experimentera med olika färgkombinationer

Mixa och matcha olika kuddfodral och skapa spännande kombinationer! Med våra vackra sammets- och bomullsfodral i rund form sammanställer du din egen konstellation av färger och mönster. För ett smakfullt och stilrent uttryck passar det perfekt att matcha vita, ljusrosa, svagt blommönstrade eller grå kuddar med varandra. Om du däremot är sugen på att förgylla hemmet med en rejäl färgklick kan du välja bland midnattsblå, vinröda, mörkt turkosa eller gyllengula kuddfodral! Köp runda kuddfodral i flera olika färger och ge sängen eller soffan en unik look, eller varför inte köpa något enstaka kuddfodral i rund form och matcha med andra prydnadskuddar i hemmet? Möjligheterna är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränserna.

Förändra hemmet snabbt och enkelt med nya kuddfodral

Har du tröttnat på färgerna eller känslan i hemmet? Istället för att börja renovera, måla om eller köpa dyra möbler kan det vara värt att först investera i nya hemtextilier! Nya gardiner, bordsdukar och framförallt kuddfodral låter dig skapa en helt ny känsla i hemmet utan att behöva tömma plånboken helt och hållet. Många väljer även att byta ut den här typen av inredningsdetaljer med jämna mellanrum – antingen efter humör, årstider eller särskilda högtider. På våren och under påsken kan det till exempel vara härligt att ge rummet ett lyft med vackra pastellfärger i soffan eller på sängen. När sommaren är på ingång passar det istället perfekt med våra runda kuddfodral i vintagestil, med dess vita bas och blommiga motiv. På hösten är det populärt med dova, murriga färger som matchar löven utanför fönsterna och på vintern är det hög tid att plocka fram de röda textilierna som blir en vacker färgklick i vintermörkret.
   

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

De uppgifter du matar in kommer endast användas till nyhetsbrev.

OK