Plädar i fuskpäls och filtar

PLÄDARNA FINNS NUMERA HOS VÅR SAMARBETSPARTNER ACCESSORYSHOP.SE


 

 

 

Plädar med snygg design

Hos oss på LaLiving.se hittar du mjuka plädar med skön känsla och hög kvalitet. En snygg pläd är både en fin inredningsdetalj och ett måste för den som gillar att mysa ner sig i soffan för extra komfort. Vi erbjuder plädar för alla rum och tillfällen, och bland dessa hittar du till exempel pläden Arctic Fox som passar perfekt in i soffan och är en exklusiv samt elegant pläd i fuskpäls med härlig tyngd och struktur med inspiration av fjällräv – perfekt för kalla vinterkvällar!

Vi erbjuder både plädar och filtar i fuskpäls med snygg design. Inga plädar eller filtar som vi säljer är tillverkade i äkta päls då vi tycker att fur free fur är precis lika bra, om inte bättre, än äkta päls. Och det är mer modernt med fur free fur också! Den första fuskpälsen kom år 1944 och det kanske inte känns så modernt, men med tanke på att äkta päls har använts sedan människan började vandra på jorden så verkar 1940-talet inte så långt borta längre.

En pläd eller filt i fuskpäls är både mysigt och lyxigt att få svepa in sig i på svala kvällar, och är elegant och stilfullt att ha i soffan. Pläden och filten är ett måste till mysiga hemmakvällar att krypa upp i soffan med, eller sommarkvällar ute och vinterkvällar inne. Självklart har vi även plädar och filtar i andra material än fuskpäls så som 100 % bomull och polyester/akryl. En favorit bland våra filtar i andra material är den ljuvliga pläden Melange som är en härlig dekorativ och skön pläd i grå/mörkblå melerad färg som har den rätta rustika looken samtidigt som den har en riktigt mjuk och skön kvalitet.

Alla våra plädar är med svensk design. Plädarna skapar en mysig och varm atmosfär att svepa in sig i och är perfekta använda till att ta en liten tupplur utan att behöva bädda ner sig. Att ha en lagom tunn filt för en tupplur på dagen är helt perfekt för detta, och ännu bättre med en pläd eller filt i fuskpäls på vintern när det är lite kallare både ute och inne.

Pläd i fuskpäls med skön känsla och kvalitet

LaLiving.se erbjuder vackra och lyxiga plädar med svensk design – både praktiska att värma sig med och fantastiskt eleganta att ha som dekoration på soffan, fåtöljen eller sängen. Plädar och filtar passar definitivt in i inredningsstilarna gårdsromantik, lantligt och Shabby Chic då dessa stilar använder sig mycket av textilier. De detaljer i inredningen som kännetecknar särskilt Shabby Chic är ljusa och naturliga färger samt lite slitna och nötta möbler och detaljer. De textilier som används är till exempel kuddar och filtar, och vår favorit som passar till alla de här tre stilarna är vår pläd New Wave Ljung som är en ljungfärgad pläd i naturtrogen fuskpälsimitation i härlig mjuk och skön kvalitet.

Plädar och filtar är en perfekt inredningsdetalj och är riktigt gosiga att svepa in sig i – vi har plädar för varje tillfälle. Vissa använder endast dessa i soffan, medan andra har en pläd i varje rum. En del använder plädar huvudsakligen för att värma och gosa, medan andra endast använder den som en inredningsdetalj på soffkanten eller ovanpå bäddningen i sovrummet. I vilket fall som så kan vi nog alla hålla med om att en riktigt go filt att ha till hemmakvällen att krypa upp i soffan med, eller svepa om sig en sval sommarkväll eller mild vinterkväll inne är något vi alla njuter av.

Visste du att ordet filt faktiskt kommer från just tyget som kallas för filt? Eller blanket som det heter på engelska. Det var på 1300-talet som en engelsk man vid namn Thomas Blanket (Blanquette) började väva detta nya tyg som kallades för ”blanket fabric” eller filt på svenska, och var ett material som passade utmärkt att värma upp sig på under de kalla eller svala kvällarna förr. Och än idag använder vi oss av ordet filt, men det är inte bara materialet filt som plädar och filtar tillverkas av idag. Idag kommer plädar och filtar i en mängd olika material och färger och används även som en snygg inredningsdetalj i många hem.

Här på LaLiving.se hittar du plädar och filtar i material så som fuskpäls, 100 % bomull och polyester/akryl. Vår favorit bland plädarna i fuskpäls är pläden Indigoblå som är så len att det känns som sammet samt är så lätt att man får en känsla av att moln när man sveper in sig i den. Fuskpälsen är gjord av akryl som är ett material som framställer fur free fur. Till skillnad från det liknande materialet polyester så ger akryl en lyxigare känsla och är mer resurskrävande, men skapar då plädar och filtar i fuskpäls i hög kvalitet och känsla. Vare sig du söker en pläd eller filt i fuskpäls eller 100 % bomull, en värmande pläd att mysa med i soffan en kall vinterkväll, eller en snygg filt som inredningsdetalj till fåtöljen i hörnet av vardagsrummet, så har vi det som du letar efter. Våra snygga plädar och filtar passar till alla tillfällen och passar alla inredningsstilar!
   

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

De uppgifter du matar in kommer endast användas till nyhetsbrev.

OK