Bordstabletter i svensk design

Våra bordstabletter i textil passar till alla måltider och för en njutningsfull och dekorativ dukning med svensk design.

Tabletter i tyg gör dukningen hemtrevlig och personlig. Använd vardag som fest för att skydda bordsytan mot spill och bestickmärken.

Uppdatera dukningen med nya bordstabletter. Vi har stort utbud på bordstabletter  i tyg.
Romantiska, somriga, färgglada, lantliga, romantiska eller i gammeldags stil!
Kom ihåg att detaljerna gör dukningen.

Bordstabletterna skapar en njutning på bordet tillsammans med måltiden.
Till förrätt, huvudrätt, efterrätt och för en finare dukning använder vi bordstabletterna!

Bordstabletter i tyg med svensk design

Förändrar bordet enkelt och vackert om det så är för din egna njutning skull eller för en bjudning så är våra ljuvliga bordstabletter med svensk design ett härligt val. Praktiskt att skydda bordet från kladd och spill, bara att tvätta efteråt samtidigt som det piffar upp dukningen! Använd till alla måltider och för en finare dukning. Bordstabletterna använder vi till dagens alla måltider o fika stunder, vardag som fest förgyller du enkelt dukningen med bordstabletter.Bordstabletter för alla vare sig du gillar romantisk dukning, en tidlös, klassisk eller lantlig dukning hittar du prisvärda tabletter hos oss på laliving.se! Sätt stilen med bordstabletter. Snyggt att duka med och perfekt att spilla på. Hos oss hittar du bordsunderlägg och tallriksunderlägg i härliga färger & fantastiska mönster. Underbara underlägg för allt från långfrukost till finfika utomhus!
  

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du en kod för fri frakt!

De uppgifter du matar in kommer endast användas till våra nyhetsbrev.

OK