Tygservetter och servettringar

Servetter och servettringar med flera användningsmöjligheter - används även som prydnadsduk, brödkorgsduk & tablett!

Hos oss på LaLiving.se hittar du servetter i textil som förgyller kafferepet såväl som middagen. Passar även utmärkt som prydnadsduk, brödkorgsduk eller använd som tablett, snyggt,praktiskt & miljövänligt.

Ha som vana att använda tygservetter även till vardagen. Lägg fram till familjen & åter använd under veckan (om dom inte blivit väldigt smutsita, då bör dom tvättas).

För att lägga i knäet på finmiddagar. För att skydda och torka bort. Servetter för alla tillfällen.

Servetter i härliga färger och mönster gör dukningen extra festlig är dessutom ett billigare & miljövänligare alternativ än pappersservetter, bara att tvätta & återanvända!
Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av servetter till hög kvalitet.

Låt dig inspireras och hitta just din favorit!

Tygservetter fungerar också som brödkorgsduk

Pricken över i:et för en stilfull dukning är en tygservett! Bryt av eller matcha - enkelt klassiskt , ljuvligt romantiskt eller somrig bersåfika kanske färgstarkt? Använd som brödkorgduk eller servett för att lägga i knäet och torka bort samt skydda i stilfull elegans. Miljövänligt och stilfullt på en gång, släng in i tvättmaskinen efter användning och duka fram med igen, superlyxigt.

Accessoaren som gör det lilla extra för dukningen!

Servettringar lyfter dukningen och skapar tillsammans med måltiden en snygg och stämningsull dukning. Duka för alla måltider, finmiddagen eller frukosten - vi har servettringar för alla dukningar och tillfällen
  

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du en kod för fri frakt!

De uppgifter du matar in kommer endast användas till våra nyhetsbrev.

OK