Kuddfodral för prydnadskuddar, sittkuddar & soffkuddar

Hos LaLiving.se hittar du kuddfodral för alla rum och tillfällen.
Valet av hemtextil sätter stor prägel på ditt hem. Förnya enkelt ditt rum efter säsong med nya kuddar / kuddfodral.

Kuddfodral i olika stilar: romantiskt, shabby chic, elegant, klassiskt, lantligt, färgglatt - bara att välja.
Till sängen, soffan, fåtöljen eller utemöblerna.

Till dig som vill ha det lite mer ombonat och hemtrevligt. Här finns prydnadskuddar, sittkuddar och soffkuddar i olika färger, former och material.

Med kuddar förvandlar du och piffar enkelt upp ett rum. Blanda färg och form för ett fantastiskt resultat.

En del av våra kuddfodral är handsydda och unika därav kan det skilja sig mellan produkterna såsom, spetsdetaljer, någon cm skillnad etc

Populära produkter i underkategorier

Kuddfodral för alla rum och tillfällen – det hittar du här hos oss på LaLiving.se!

Att dekorera och inreda med textilier är både lätt och roligt, och är dessutom enkelt att byta ut och förnya efter säsong med till exempel nya kuddar eller kuddfodral. Så nöj dig inte med att alltid ha samma gäng i soffan – byt ut kuddfodralen efter humör eller säsong. På våren kan du fräscha upp rummet med kuddfodral i ljusa färger, och på hösten funkar det fint med lite varmare toner. Och tänk även på att det också är roligt att byta ut dessa under högtiderna också, så använd till exempel krispiga toner under julen och pasteller under påsken!

De flesta av LaLivings kuddfodral är i unik svensk design samt från Holland. Vi har kuddfodral i flera olika stilar, bland annat romantiskt Shabby Chic, somrigt, elegant, lantligt, och färgglatt – det är bara att välja! Kuddar är en snygg detalj i hemmet som passar utmärkt till sängen, soffan eller utemöblerna.

Att använda prydnadskuddar och kuddfodral som inredningsdetalj är världens enklaste sätt att piffa till ett rum. Det ger hemmet en hemtrevligare känsla och känns mer ombonat. Matcha och blanda prydnadskuddar, sittkuddar och soffkuddar i olika färger, former och material. Två av våra favoriter är kuddfodralet Velvet som finns i flera olika färger och är ett ljuvligt kuddfodral i sammet som har en härlig gammeldags charm med sin runda form, samt kuddfodralet Toille Quilt som passar utmärkt som dekoration då den är stilfull med blom- och bladmönster och har en ljuvlig gårdsromantisk känsla och charm.

Med kuddar förvandlar du och piffar enkelt upp ett rum, särskilt om du blandar färger och form för att få ett fantastiskt resultat. Om du till exempel har en enfärgad eller neutral soffa kan du använda kuddfodral i starka färger, då blir kuddarna ett härligt blickfång som ger personlighet åt hela rummet. Våra kuddfodral är även handsydda och unika, vilket betyder att det kan skilja sig mellan produkterna så som någon centimeters skillnad i spetsdetaljen; men detta betyder endast att kuddarna blir desto mer unika för just ditt hem!

Kuddfodral till sängen, soffan och utemöblerna

Här hittar du ljuvliga kuddfodral i olika storlekar och designs med hög kvalitet och skön känsla. Ett par snygga kuddar är ett perfekt sätt att piffa upp sängen, soffan eller utemöblerna och går att anpassa efter humör och säsong. En gammal och tråkig fåtölj eller soffa kan bli som ny igen med härliga prydnadskuddar och kuddfodral. Och varför nöja sig med endast ett par stycken? Låt kuddarna bre ut sig i hela soffan! Var inte heller rädd för att använda olika färger, mönster eller storlekar. Prydnadskuddar i olika storlekar ger en mer levande känsla i rummet, och helt ärligt kan nog varenda möbel behöva minst en kudde – man kan aldrig få för många kuddar, eller hur?

Förändra hela hemmet eller endast något rum enkelt med nya kuddfodral och skapa just den atmosfär som du är ute efter. Hitta dina favoriter till hemmet, gästrummet, utemiljön, lantstället och olika hem och miljöer med olika färger och designs – vi har en särskilt bred selektion av kuddfodral och kuddar i härlig gårdsromantisk stil. Vår serie Dance är särskilt härlig med sina unika och fräcka fräscha färger som direkt piffar upp vilken miljö de än placeras i.

Dina kuddfodral och kuddar behöver inte heller alla vara i samma material. De klassiska kuddtygerna är bomullscanvas och linne, men det finns en hel uppsjö av andra material som till exempel fuskpäls, sammet, stickat och chiffong. Om du väljer ett material som sticker ut rekommenderar vi att ha en bra riktlinje att då låta den kudden färgmässigt smälta in så den inte känns helt felplacerad tillsammans med de andra kuddarna och med den övriga inredningen i rummet. Satsar du på att inreda i inredningsstilen gårdsromantik och vill variera med materialen så kan vi rekommendera bland annat kuddfodralet Garden som är ett ljuvligt vackert kuddfodral i härlig gårdsromantisk stil med ett stilfullt mönster av rosor som är tillverkat i bomull och polyester, tillsammans med kuddfodralet Velvet i till exempel gammelrosa som är skapad av 100 % polyestersammet; dessa två tillsammans skapar en romantisk atmosfär och går ljuvligt ihop tillsammans på soffan, köksbänken eller utemöblerna.

Detsamma gäller mönster – var inte rädd att blanda olika mönster, men blanda inte för mycket med färgerna! För att det ska vara skönt att vila ögat mot så välj att ha kuddar och kuddfodral i samma mått i samma mönster också. Experimentera – det är så du till slut kommer att lyckas med din inredning av kuddfodral och prydnadskuddar!

Här på LaLiving.se har vi alltså ett brett sortiment av kuddfodral och kuddar som passar för alla tillfällen och inredningsstilar. Var inte rädd att gå lite crazy när det kommer till kuddar – det går inte att ha för många! Bestäm dig inte heller för bara en stil då det här är bland de enklaste sätten att både byta stil efter humör, men även för säsong och högtider.
   

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du en kod för fri frakt!

De uppgifter du matar in kommer endast användas till våra nyhetsbrev.

OK