Tehuvor & tillbehör

För att kaffet/ téet smakar godare i en fin mugg. För att serveringen blir njutningsfullare & roligare med vackra tillbehör. 

Tehuvor i textil i härlig gårdsromantisk stil för en underbar afternoon tea bjudning som skapar en hemtrevlig och personlig dukning. 

Här hittar du muggar, tekannor, tehuvor & tillbehör som är perfekta presentartiklar och annat fint som gör det lilla extra för dukningen!

Vi har valt ut dessa produkter med hjärta och passion. Perfekta presenter till dig själv eller för att ge bort!

Här har vi perfekta tillbehör till köket så som tehuvor, teburkar, muggar, underlägg och mycket mer. Komplettera ditt kök med det som saknas, behövs eller ge bort som present. Vi har många olika produkter i olika stilar som kan passa för många. Tillbehör till köket kan göra så mycket för hemmet för att ge den där lilla extra detaljen i vardagen som roliga tehuvor i olika mönster eller varför inte gå efter den lantliga stilen med underlägg i järn. Många av tillbehören som vi har passar jätte bra att ge bort i present då de är alltid uppskattade att få. Tillbehören är i olika stilar efter varje hem och person. Gå efter det lantliga för att få den ljuvliga känslan i hemmet, ha någon rolig mönster för att piffa upp i hemmet eller ha till någon speciell tillfälle.
   

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

De uppgifter du matar in kommer endast användas till nyhetsbrev.

OK