Nattlinnen i engelsk & romantisk stil

Ljuvliga och feminina nattlinnen, pyjamaser & morgonrockar i vacker engelsk design med lantlig gammaldags charm hittar ni hos oss på LaLiving.se - för morgnar, kvällar & nätter är våra vackra nattlinnen/ nattkläder ett underbart val!

De flesta av våra nattkläder är lösa & vida i modellen för en kvinnlig gammaldags charm i one size- se bystmåtten / längden på respektive modell för att få en indikation om storleken.

Gårdsromantisk stil med lantlig charm för natten och för långa mysiga söndagsmorgnar kan du njuta av dessa underbara nattlinnen, morgonrockar i vackraste design!

Klädd dygnet runt i våra vackra romantiska nattkläder!

De flesta av våra nattlinnen & morgonrockar är i One size - för att få en indikation om storlek

 se bystmått samt längd på respektive produkt.

Alla mönster till våra nattskjortor/ morgonrockar görs av utkarvade träblock & varje tryck  blir utsökta & unika mönster som inte kan skapas av maskin.

 

Alla leverantörer vi använder är familjeägda, oberoende företag (precis som vi!).

Våra huvudleverantör för våra nattkläder är ett engelsk familjeföretag, vars huvudleverantör är baserade i Delhi och Kina.
Vi har arbetat med dem i många år och byggt upp en långvarig relation.
Vår engelska leverantör besöker tillverkarna på årsbasis och vi är glada att kunna säga
att de arbetar med en hög etisk standard.

Det är viktigt för oss att alla anställdas välbefinnande respekteras och behandlas rättvist både hemma och borta.
Så njut av våra nattkläder med gott samvete & som görs av familjeföretag som lägger ner mycket tid på de arbetade utsökta detaljerna.

Vi har en underbar samling av nattkläder som ger den där lilla extra till dina morgnar, nätter eller hemma dagar. Det finns olika stilar för nattkläder som du kan välja emellan, allt ifrån klassiskt till blommigt som kan passa för dig. Bekväma och sköna nattkläder som passar bra till många tillfällen hemma. Det mesta av våra nattkläder kommer från England, vilket många har den klassiska och lantliga stilen men vi har även blommigt och färgglada nattkläder som kan ge en färgklick i din vardag. Vi har nattlinnen, pyjamas och morgonrockar att välja emellan för varje tillfällen som passar dig både hemma eller borta. Eller varför inte ge bort till någon speciell i ditt liv. De mesta av våran nattkläder är i one size då de är lösa och vida i modellen, se respektive modell för att kunna få en indikation om storleken, bystmått och längd.

Mjuka, vackra och romantiska nattlinnen

Oavsett om det vankas filmkväll, mysig helgmorgon, romantisk stund eller bara en riktigt god natts sömn är nattlinnet ett självklart val. Det går ju inte att hitta ett skönare plagg än ett luftigt och mjukt nattlinne! Det är något alldeles speciellt – och faktiskt lite av en mänsklig rättighet – att få svepa in sig i ett mjukt och luftigt plagg efter en ansträngande dag. Därför erbjuder vi på LaLiving ett generöst utbud av välskräddade nattlinnen och pyjamasar i lantlig, romantisk och vintageinspirerad design som sitter fantastiskt skönt på kroppen. I vårt sortiment kan du hitta både stilrena och eleganta nattlinnen utan krusiduller, romantiska nattlinnen med spets och volanger och färgglada nattskjortor med vackert blommönster – som taget direkt ur en Jane Austen-roman!

Härliga bomullsplagg att slappna av i

När du vill koppla av i hemmets trygga vrå är det A och O att klä sig bekvämt. Med ett nattlinne av 100 % bomull kan du garanterat slappna av i både kropp och knopp! Nattlinnena i vårt sortiment har alla en välskräddad design som bidrar till högsta komfort, och det mjuka materialet är snällt mot huden och dessutom oerhört slittåligt. Det betyder att du kan sova och mysa i plagget i flera år framöver utan att behöva ta fram nål och tråd en enda gång. Förutom en bekväm design kan du såklart även välja bland en mängd smickrande detaljer och fina färgnyanser.

Hitta ett nattlinne som passar dig

Är det dags att införskaffa ett nytt nattlinne? Då har du kommit till helt rätt plats! Oavsett om du är på jakt efter ett kortärmat eller långärmat nattlinne som sträcker sig ner till knäna eller ankeln så har vi många söta och romantiska nattlinnen att välja mellan. Om du är frusen av dig rekommenderar vi varmt att du tar en närmare titt på våra långärmade modeller, medan du som brukar bli varm kan välja och vraka bland olika kortärmade modeller. Du kan hitta nattlinnen med klassiska, korta ärmar men också med smala axelband som passar perfekt på sommaren. Det är en god idé att ha mer än ett nattlinne i garderoben – på så vis har du alltid ett nattlinne till hands om det andra är i tvätten, samtidigt som du kan välja olika nattlinnen beroende på hur varmt eller kallt det är i sovrummet vid olika årstider.

Unika detaljer och smickrande design

Sortimentet av nattlinnen på LaLiving ger dig många valmöjligheter när det kommer till stil och design. Du kan också vara säker på att samtliga modeller når upp till högsta kvalitet och komfort! Ta en funderare på vilken typ av nattlinne du söker. Vill du att den ska sträcka sig hela vägen ner till fötterna eller får den gärna vara kortare än så? Vill du ha lång eller kort ärm, gulliga dekorationer eller stilren design som känns neutral? Bland våra långärmade modeller hittar du ljuvliga nattlinnen med markerad byst och volanger, V-ringade nattlinnen med vacker brodyr och även blommiga pyjamasar och nattskjortor med diskret knäppning framtill. Om du istället är på jakt efter ett kortärmat nattlinne kan du hitta varianter med söta stråveck nertill, gulliga volanger vid ärmarna eller en fyrkantig halsringning med dekorativa sidenband.

Du förtjänar att koppla av med stil

Låt dig inspireras av de lyxiga materialen, vackra formerna och unika detaljerna medan du bläddrar igenom vårt utbud av nattlinnen. Vi vågar nästan lova att du kommer hitta ett nattlinne som du vill ha! Den där stunden då du kommer hem på kvällen lär kännas extra lyxig och efterlängtad när du har ett stilfullt och mjukt nattplagg av riktigt hög kvalitet som väntar på dig.
   

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du en kod för fri frakt!

De uppgifter du matar in kommer endast användas till våra nyhetsbrev.

OK