Flaskpåse och tygkorgar i lantlig stil

Fantastiskt dekorativa tygkorgar i olika stilar för olika slags förvaringar.
Kärt barn har många namn - kalla vad du vill, använda hur du vill, och inreda hur du vill med. Här finner du tips på olika användningsområden.
Användningsområde: Klä in dina favoritväxter i dessa vackra tygkorgar för den rätta stilen eller för olivflaskorna, frukten, brödet, örtkrukorna, blomman, klädnypor, godis, kakor eller varför inte använda för att gömma undan diverse småplock!
Stilfullt och smart för diverse förvaring - vackert till dukningen

Lantliga brödkorgar och fruktkorgar

Från härliga brödkorgar eller för frukten i unik härlig design. Lekfulla mönster och färger till klassisk svensk gårdskänsla och charm. dessa förvarings tygkorgar skapar du en unik och underbar stil. Fyll med kakor, bröd ,frukt, godis och du har en fantastisk gåborts present till värden / värdinnan. Vackra tygkorgar i härliga färger och designer - hitta din favorit som matchar din inredningsstil använd hur du vill och inred med som önskar. Vi har en härlig samling med olika brödkorgar och tygkorgar som passar till många olika användningsområden i hemmet. Alla brödkorgarna och tygkorgarna kommer i olika stilar som man kan välja emellan allt ifrån romantiskt stil till lantligt stil. De här är väldigt praktiska och användbara till hemmet. Brödkorgarna och tygkorgarna är väldigt praktiska i hemmet då man kan använda de till så mycket som att förvara bullar, kakor, frukter eller varför inte gömma undan småplock i. Vi har lantliga, romantiska, färgglada, klassiska, blommiga och mycket mer att välja emellan som kan passa för många olika hem och personer. De är också perfekt att ge bort som gå bort present som du kan använda som en present korg till att fylla bullar, kakor, godis eller något fint present som du kan matcha med från våran utbud.
   

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du en kod för fri frakt!

De uppgifter du matar in kommer endast användas till våra nyhetsbrev.

OK