Bordslöpare i lantlig stil

Hos LaLiving hittar du dekorativa och vackra löpare i unik svensk & Nederländsk design och i härlig lantlig och romantisk stil att lägga på bordet. De är utvalda så att du kan komplettera löparna med övrig textil för att matcha ditt hem.
Lägg flera på tvären för en mer inbjudande middagsbjudning, våra rips löpare är perfekta för det. När man vill förnya med enkla förändringar är bordlöpare perfekt alternativ!
Bordslöparna går utmärkt att kombinera med vårt övriga duk och textilsortiment.

 

Bordslöpare i svensk design

Så enkelt piffar du upp en dukning med en bordslöpare. När man vill förnya med enkla förändringar är bordslöpare ett perfekt val och alternativ. För att lyfta dukningen ytterligare kan du matcha din bordslöpare med olika servetter, kanske med servettring. Använd ljus på bordet, eller en fin blombukett för att få till en riktigt snygg och stämningsull dukning. Beroende på plats och miljö så har vi löparen! Klassiska ripslöpare - lägg flera på tvären för en annorlunda dukning, romantiska med en ljuvlig gårdskänsla eller färger! Snyggt och dekorativt samt praktisk skyddar du möbeln från repor och smuts.
  

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du en kod för fri frakt!

OK