Hissgardin

Klassisk gardin som kan ge allt från en romantisk 1700-tals-känsla till en mer rustik lantlig känsla. Ramar in fönstret fint samtidigt som den ger solskydd då den går att hissa upp och ner. Finns i en mängd olika stilar.

Hos oss på LaLiving.se har vi hissgardiner/rullkappor i härlig lantlig, romantisk stil med unik svensk design med fantastisk stil och härlig kvalitet.

Många av våra hissgardiner är handsydda därav kan det skilja sig mellan produkterna såsom spetsdetaljer någon cm skillnad etc. 


För lite insyn eller mycket sikt. För att dra ner och stänga ute. För att dra upp och släppa in med hissgardin kan du själv bestämma hur mycket insyn du önskar.

Hissgardinen rullas/hissas upp till önskad längd och knyts där man önskar, ger ett mjukt romantiskt intryck.
Önskar man inte ha det klassiska 1700-tals hänget har gardinen en tunn kanal sydd i nedre kanten, öppna upp på sidan så att en rundstav kan träs in (eller bara rulla in utan att öppna upp) för ett rakare intryck.

Hissgardiner för kök, hisskappor och rullkappor

Kärt barn har många namn: hissgardin, hisskappa eller rullkappa. Våra hissgardiner är i svensk unik design med härlig gårdsromantisk känsla och charm med hög kvalitet. Hissgardiner för lite insyn eller mycket sikt- du väljer själv! Välj på romantiskt 1700 tals häng eller trä in en pinne nertill och rulla upp för ett stramare och rakare intryck- ljuvligt vackra! Förändra intrycket på rummet enkelt med nya hissgardiner i ljuvlig design.
  

Produkter
Övrigt

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du en kod för fri frakt!

OK