Hemtextil för ett mysigare hem

Hemtextil som gör ditt hem en mysig atmosfär & härligt att komma hem.
Piffa & förändra med enkla lösningar efter humör & årstider med gardiner, kuddar ,dukar & kökstextil för att sätta din personliga prägel.

Hos oss på LaLiving.se hittar du hemtextilier med en lantlig touch med många unika designer blandat med klassiskt & gårdsromantisk stil & känsla.

Mixa & matcha textilier med olika färger & mönstr för ett härligt resultat.

 

Hot items in the sub categories

Hemtextil – förnya inredningen på ett enkelt sätt

Tycker du om att förnya och förändra saker och ting i hemmet med jämna mellanrum? Det är inte alls konstigt! Som inredningsintresserad är det omöjligt att inte inspireras av allt från platser du besöker till vacker konst, fina fotografier och såklart årstiderna när du möblerar, renoverar och dekorerar hemmet. Att påbörja stora renoveringar i tid och otid är dock inte bara tidskrävande utan också väldigt dyrt. Att förnya hemmets känsla och atmosfär med hjälp av hemtextilier är i så fall ett betydligt smidigare alternativ! På LaLiving hittar du hemtextilier i lantlig, romantisk design och olika färgnyanser vilket ger dig möjlighet att variera heminredningen på ett effektivt och prisvärt sätt.

En viktig aktör för hemmets ombonade känsla

Hemtextilier kan kanske upplevas som små och oviktiga detaljer, men de gör faktiskt större skillnad än du tror. Produkter som dessa bidrar till boendets ombonade känsla i allra högsta grad! Allt från sängkläder till plädar och kökshanddukar behöver du välja ut med omsorg för att få till en inredningsstil som känns hemtrevlig och inbjudande. En annan fördel med hemtextilier är att de är så enkla att byta ut – genom att växla mellan olika hemtextilier då och då kan du skapa ett helt nytt uttryck i hemmet utan att det behöver kosta skjortan. Du kanske fått en plötslig längtan efter starka och glada färger? Då erbjuder vi hemtextilier i randigt, rutigt, blommigt och såklart med fina djurmotiv. Om du istället uppskattar en stilren look kan du välja bland mjukare färger som beige, vitt, marinblått och grått.

Mjuka material och vackra färger för alla rum i hemmet

Ge hemmet en personlig prägel som gör att du känner dig hemma, och som tydligt symboliserar vem du är som person! På LaLiving får du chansen att välja och vraka bland vackra, lantliga och lyxiga textilier för alla hörn och vrår i hemmet. Här hittar du till exempel fina bordsdukar och tygservetter, tvättpåsar, söta brödkorgar, stolsdynor och en mängd andra sorters textilprodukter. En särskild detalj du definitivt inte kan få för många av är kökshandduken – du använder den trots allt dagligen och behöver på så vis även byta ut den med jämna mellanrum. Du kan antingen låta kökshandduken matcha den aktuella inredningen i köket, eller välja en färgglad eller mönstrad variant som skapar en kontrast till resten av rummets färger.

Dekorera kreativt med hemtextilier

Brukar du ofta bjuda in till härliga middagar med vänner eller släkt? Då är det en god idé att klicka hem löpare, bordsdukar, bordstabletter och tygservetter med varierande design och gärna i flera uppsättningar. På så vis har du alltid möjlighet att anpassa dukningen efter en särskild årstid, högtid eller andra omständigheter. Med andra hemtextilier som till exempel stolsdynor, tvättpåsar och kuddfodral kan du på samma sätt variera och lyfta känslan i resten av hemmet efter olika tider på året. Under hösten är det exempelvis populärt att inreda med mörka, harmoniska färger som inspireras av naturens egen färgpalett medan vintern och julen är en perfekt tidpunkt för röda nyanser. När våren nalkas kanske du vill inreda med blommiga motiv eller andra färgglada mönster, medan det på sommaren passar perfekt att ta fram textilier med fräscha och ljusa kulörer.

Köp hemtextilier i toppklass från LaLiving

Letar du efter ett prisvärt och enkelt sätt att förnya hemmets inredning? Då är detta en utmärkt plats att börja på! Förhoppningen är att vårt breda utbud av lantliga hemtextilier ska hjälpa dig att lätt och smidigt kunna göra mindre förändringar som bidrar till en helt annan känsla och atmosfär. Förutom ett stort urval av färgnyanser, motiv och mönster erbjuder LaLiving även förstklassiga material. Majoriteten av textilprodukterna i vårt sortiment är tillverkade av 100 % bomull vilket är både slittåligt, mjukt och vackert att titta på. Ta en närmare titt och klicka hem hemtextil som andas gårdsromantik och skapar en härlig shabby chic-känsla i hemmet.
   

Categories
Customer's Area

Newsletter from LaLiving.se, only available in swedish at the moment.

OK